Annas Rum

Välkommen till Annas Rum, ett litet Loppis!

Umevägen 185, Vännäsby finns ett litet rum som kallas för Annas Rum. Från början var det ett utrymme där det förvarades sådant som inte rymdes på vinden med andra ord sådant som inte kunde slängas. Med tiden blev det en hel del då mor- och farföräldrar flyttat eller gått ur tiden. Till slut föddes idéen med att öppna ett litet loppis men som bara är öppet när tid,ork och glädje finns. Nu är vi två generationer (mor och dotter) som tycker det är roligt att pyssla med gammalt och nytt samt att träffa människor.

onsdag 26 oktober 2011

Nya trender!

Höstdukning!

Det känns som om nya trender är på gång. Nu skall naturen in i våra vardagsrum med omålade träslag. Shabby chic skall kompletteras med allmoge och industri. Nu till höst och vintern skall vi få frossa i varma färger, fuskpäls, renhorn, fårskinnsfällar, järnsmide, trä och äntligen är koppar på intåg. Det bästa är vi kan er bjuda allt det där.

Lampetter i Mauserbjörk, ursnygga!


Antikt, perfekt slitet, halvbord.

Vacker dattduksbord i björk
SÅLD!

Shabby chic, industri och natur.


Välkomna!

fredag 21 oktober 2011

Hej alla loppisvänner!
LOPPIS, LOPPIS,LOPPIS
Det har varit lite dåligt med aktivitet på denna sidan men så har vi ju också haft en härlig sommar. Vill påminna om att Annas Rum inte är en sommarfluga - vi har öppet i stort sett året runt. Något som vi ser framemot är julpyntet som snart kommer fram men det blir till första advent. Innan dess hoppas vi att ni kommer på ett litet besök.

Välkomna!